Velkommen til «HIMMEL & HAV – 2018»
13. – 22. Juli 2018

Også i år rigger vi til med campingplass inne på området til Hove leirsenter. Det er tilgang til en del sanitærbygg, og i år blir det også gode mulighet for å vaske klær inne på campingområde.(Stevnekontor bygget)

Vi kan også tilby overnatting med enkel standard inne i Hove Leirsenter sine fasiliteter.

Vi er bedende og forventningsfulle til Herren, og tror at vi skal få noen fine sommerdager på Sørlandet med salvet forkynnelse av Guds Ord. Vi ber om at alle som kommer skal få oppleve Guds herlighet og kraft til ånd, sjel og kropp:-)

Forkynnere som kommer til Hove 2018:
Dennis Greenigde, Carl Gustav Severin, Birger Wroldsen, Jørn & Pernille Strand, Anne & Stephan Christiansen,

Ungdomsmøter: Eget opplegg for ungdommene, info kommer … 🙂

Barnemøter fra mandag 16/7 til lørdag 21/7 – kl.11:00 – 13:00 i eget telt. Innregistrering i barneteltet fra kl.10:45. Barnemøtene vil bestå av mye sang, andakt, morsomme dramainnslag, bibelpugg, lek og spennende aktiviteter. Barn under skolealder må komme i følge med en voksen (15 år). Vi anbefaler at barna tar med niste.

Barnemøtene er gratis:-)

Bønn og lovsang i teltet hver morgen fra kl.09:30 til 10:50. Disse samlingene vil bli ledet av Birger Wroldsen og Kjell Haltorp.

Lovsangen blir ledet av Anders Skarpsno med team, sangerne fra EFA senteret (teltmusikken) blir selvfølgelig også med å priser Herren i møtene.

Lukk meny