Forandring i TV-konseptet!

Forandring i TV-konseptet!

Etter nøye vurderinger og mye bønn har vi kommet frem til at tiden nå er inne for å forandre litt på dagens TV-konsept. I dag sender vi to timers direktesending fra EFA-senteret på kanal 10 hver tirsdag. Vi vil nå i stede begynne å produsere halvtimes programmer som fremdeles skal sendes på kanal 10. Med halvtimes programmer vil det være bedre tilrettelagt for oss å sende TV-programmene våre på andre TV-plattformer også. Dette program formatet er dessuten midt i blinken for digitale plattformer som YouTube og Facebook. Vi tror dette vil effektivisere TV arbeidet og gjøre slik at vi når enda lengre ut med evangeliet.

Vi vil også begynne å produsere engelsk språklige programmer som skal sendes på TV kanaler i utlandet. Her har vi veldig spennende ting på gang, noe som kan innebærer at vi faktisk vil nå millioner av nye mennesker med evangeliet ifra EFA-senteret i Froland.

Dette innebærer at de offentlige TV-møtene på EFA-senteret nå vil bli avsluttet. Vi spisser oss inn på det Herren har kalt oss til, og tror denne forandringen vil bringe enda bedre frukter i vår tjeneste for Herren.