SOMMER-STEVNE "HIMMEL & HAV" 16. - 25. JULI - 2021.

“Himmel & Hav” arrangeres hvert år på Hove Leirsted på Tromøy utenfor Arendal. Tromøy er en fantastisk naturperle ytterst i havgapet på Sørlandet. 

Vi har et ønske og et klart motiv om å være med å utbre “vekkelseskristendommen” i landet vårt, og tror at sommer-stevne “Himmel & Hav” er en viktig faktor i denne forbindelse. Vi er bedende og fulle av forventning til Herren, og tror at vi skal få noen inspirerende sommerdager på Sørlandet med salvet forkynnelse av Guds Ord. Vi ber om at alle som kommer skal få oppleve Guds herlighet og kraft til ånd, sjel og kropp:-)

Det er nå bestemt at “Himmel & Hav -2021” vil bli gjennomført på en litt annen måte en tidligere. I år vil stevne bli avviklet som et utendørs arrangement fra den store scenen i amfiet på Hove leirsenter.

 

På dette område skal det gå greit å organisere stevne vårt på en trygg måte i forhold til eventuelle Corona restriksjoner. 

Vi kommer til å merke opp og dele inn område i kohorter med egne inn og utganger.
Når vi deler inn området i kohorter så betyr det at opptil 200 personer som ikke er vaksinert kan samles i en kohort.
Hvor mange slike kohorter vi kan ha i Juli vet vi ikke, men i dag er det 200 personer x 3 altså 600 personer.

Vi ønsker deg hjertevarmt velkommen og tror det blir både trygt og fint å samles til årets sommerstevne med mottoet “Under åpen himmel”

 En foreløpig liste over forkynnere som kommer:

 

Lovsang av Anders Skarpsno, Bjørn Aslaksen m.fl.

 

Håper du setter av disse dagene og kommer med forventning til hva Gud vil gjøre i blant oss.
VI ØNSKER DEG HJERTELIG VELKOMMEN